Un rapper celebru a murit după ce a fost înjunghiat la un festival de muzică din SUA

Drakeo the Ruler, un rapper american, a fost înjunghiat sâmbătă seară în culise la un festival de muzică din Los Angeles. Rănile suferite au fost mult prea grave, astfel că artistul de doar 28 de ani a murit duminică, a anunţat agentul său, Scott Jawson, potrivit AFP.

Artistul urma să cânte în week-end la concertul „Once Upon a Time in LA”, alături de Snoop Dogg, Ice Cube şi 50 Cent. Incidentul a fost raportat sâmbătă la ora 20:40, potrivit unui oficial al departamentului de pompieri al oraşului, citat de publicația Los Angeles Times.

Live Nation, care a ajutat la organizarea festivalului, a închis evenimentul la scurt timp după ce incidentul a fost anunţat. Într-un comunicat, promotorul evenimentului a susținut că „a existat o altercaţie în culise”.

Din respect pentru cei implicaţi şi în coordonare cu autorităţile locale, artiştii şi organizatorii s-a decis să nu se mai continue” spectacolele planificate, a mai transmis acesta. Rapperul Snoop Dogg a scris pe Twitter că se afla în cabina sa când a fost informat despre incident şi a decis să părăsească locul imediat. „Sunt întristat de evenimentele de aseară de la festivalul Once Upon a Time in LA. Condoleanţe familiei şi apropiaţilor lui Drakeo the Ruler”, a transmis Snoop Dogg.

Pe numele său adevărat, Darrell Caldwell a devenit cunoscut în 2015 şi multe dintre melodiile sale au fost extrem de bine primite de critici. El a fost arestat în 2017 pentru posesie de arme şi în 2018 pentru omor în legatură cu moartea prin împuşcare a unui tânăr de 24 de ani. În urma acestei acuzații, el a executat câţiva ani de închisoare.

Rapperul a fost achitat în 2019, însă a fost inculpat pentru asociere cu bande criminale.

A ieșit din închisoare în 2020, după ce a acceptat un acord cu justiţia. Când se afla în închisoare, el a lansat albumul „Thank You for Using GTL”, cu referire la compania care controlează serviciile de telefonie din închisori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...