Un român a fost arestat în Germania pentru proxenetism

Un cetățean roman a intrat în colimatorul polițiștilor din Geramania după ce autoritățile din țara noastră i-au făcut un dosar penal.

Bărbatul a fost acuzat că a constituit un grup organizat care ducea la „produs” minore în Germania.

Cazul a fost descoperit după ce procurorii români au primit mai multe sesizări despre dispariția unor minore.

Românul a fost depistat de autorităţile judiciare din Germania, în urma cooperării poliţieneşti dintre România şi Germania.

Între timp bărbatul a fost judecat în România iar instanța a emis un mandate de executare pe numele lui.

Acesta a fost prins în urma cooperării între FAST România, prin Serviciul Urmăriri din cadrul IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale şi FAST Germania.

EN – FAST European Network of Fugitive Active Search Teams – Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor înglobează toate structurile naţionale de „Urmăriri” pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte localizarea, arestarea şi predarea persoanele urmărite în baza mandatului european de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...