Un român a fost arestat în Germania pentru proxenetism

Un cetățean roman a intrat în colimatorul polițiștilor din Geramania după ce autoritățile din țara noastră i-au făcut un dosar penal.

Bărbatul a fost acuzat că a constituit un grup organizat care ducea la „produs” minore în Germania.

Cazul a fost descoperit după ce procurorii români au primit mai multe sesizări despre dispariția unor minore.

Românul a fost depistat de autorităţile judiciare din Germania, în urma cooperării poliţieneşti dintre România şi Germania.

Între timp bărbatul a fost judecat în România iar instanța a emis un mandate de executare pe numele lui.

Acesta a fost prins în urma cooperării între FAST România, prin Serviciul Urmăriri din cadrul IGPR – Direcţia de Investigaţii Criminale şi FAST Germania.

EN – FAST European Network of Fugitive Active Search Teams – Reţeaua Europeană a Unităţilor de Căutare Activă a Urmăriţilor înglobează toate structurile naţionale de „Urmăriri” pentru a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce priveşte localizarea, arestarea şi predarea persoanele urmărite în baza mandatului european de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...