Un senator USR a anunțat pe Facebook că este infectat cu coronavirus

Un senator USR a anunțat, luni seară, că s-a infectat cu coronavirus. Aceasta spune că a avut „dureri groaznice de cap”, însă le-a pus pe seama alegerilor din partid.

Este vorba despre senatoarea USR, Florina Presadă, care a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

„Suntem 28 de mii pe această pagină. Acum puteți spune că, și voi, cunoașteți pe cineva infectat cu noul coronavirus.

Câteva zile cu dureri groaznice de cap. Le-am pus pe seama alegerilor interne. Dar când mi-am pierdut mirosul, nu am mai avut pe ce să dau vina.

Protejați-vă, stați sănătoși și iubiți România cu ochii deschiși!”, a scris Florina Presadă.

Alianţa USR-PLUS Bucureşti şi-a desemnat, sâmbătă, candidaţii pentru Parlament. Lista pentru Senat este deschisă de Ştefan Pălărie, care a fondat şi condus aproape 10 ani Şcoala de Valori – un ONG educaţional.

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de deputatul Claudiu Năsui, lider al USR Bucureşti. Senatoarea USR Florina Presadă este a şasea pe listă, pe un loc neeligibil practic.

„Prima pe judeţ, a doua pe ţară, a şasea pe listă! Iubiţi România cu ochii deschişi!”, a scris Presadă, sâmbătă pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...