Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabină, cu tăieturi pe mâini

La doar o săptămână după moartea lui Mihai Spătaru, șoferul român de TIR ucis sub ochii soției lui de un individ, încă o tragedie s-a produs.

Un alt șofer român de TIR, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit mort în cabină, cu tăieturi pe mâini.

Descoperirea a avut loc luni, 24 mai 2021, într-o parcare din zona industrială a localităţii Osoppo, situată în apropierea oraşului Udine din Italia.

Colegii românului au încercat să îl contacteze prin telefon, însă acesta nu a mai răspuns, motiv pentru care au plecat în căutarea lui şi au alertat şi autorităţile. Ajunse la fața locului, acestea au încercat să îl resusciteze, însă a fost prea târziu.

Pe mâinile şoferului au fost găsite mai multe tăieturi, însă momentan anchetatorii nu iau în calcul o eventuală crimă, având în vedere că uşile camionului erau blocate din interior.

Potrivit publicaţiei italiene Messaggero Veneto, şoferul român de TIR lucra pentru o companie de transport din Udine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...