Tragedie în Ucraina: Un soldat din Garda Națională și-a ucis cinci camarazi

O tragedie fără explicații a avut loc în orașul Dnipro, joi dimineață, unde un soldat al Gărzii Naționale a Ucrainei a deschis focul asupra camarizilor săi, ucigând cinci dintre ei și rănind alți cinci, a anunțat joi Ministerul de Interne de la Kiev.

Incidentul a avut loc la fabrica de rachete Pivdenmaş, iar vinovatul a fugit imediat după faptă, potrivit sursei citate.

Un membru al Gărzii Naționale a Ucrainei a tras cu o pușcă de asalt Kalaşnikov în gărzile fabricii, apoi a fugit cu arma din dotare. Drept urmare, cinci persoane au fost ucise şi alte cinci, rănite”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei locale 3:40 dimineața (aceeași oră în România), când soldatul a primit arma la intrarea în schimb. Trăgătorul are vârsta de 22 de ani.

Motivele acestei crime nu sunt cunoscute, încă”, a transmis Ministerul ucrainean. Tot Ministerul a precizat că Nikolai Balan, comandantul Gărzii Naționale ucrainene, a fost trimis la fața locului.

Poliția îl caută pe soldatul fugar.

1 COMENTARIU

  1. Rusia începe forajul în Marea Barents; 140 de nave de război care vor lua parte la exerciții masive peste apele europene.
    Rusia a ajuns la punctul fără întoarcere în conflictul său cu Ucraina.
    SUA pot opri oroarea războiului lui Putin în Ucraina? Dar timpul se scurge, întrebarea este în favoarea cui se scurge timpul ?

    Isus Hristos nu va ocroti nici o ţară de acel dezastru mai ales din tarile învecinate cu Rusia.
    România este o ţară tot mai săracă, coruptă, mizerabilă și blestemată chiar de al său popor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...