Un spectacol-experiment organizat duminică în aer liber la Opera Naţională, amânat din cauza condițiilor meteo

Unul dintre evenimentele-pilot de la Opera Națională București, programat în aer liber, la data de 16 mai a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și reprogramat pentru sâmbătă, 22 mai, a informat joi Ministerul Culturii.

Meteorologii anunță pentru duminică 80% șanse ca în București să plouă. Potrivit Ministerului Culturii, evenimentul va avea loc în fața Operei, cu un public format din aproximativ 1.000 de persoane.

Cine poate participa la spectacolul-experiment

Participarea la spectacol este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva COVID – ciclu complet de imunizare cu unul din vaccinurile autorizate și la 10 zile de la rapel – dar și pentru cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară după îmbolnăvirea cu COVID. De asemenea, pot participa persoanele care prezintă un test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau un test antigen rapid cu rezultat negativ, nu mai vechi de 24 de ore. Ministerul Culturii a mai precizat că biletele sunt disponibile pe platforma Operei Naționale București

Mai multe articole...

Cele mai citite articole