Un tată i-a tăiat degetul fiului său de 10 ani, care sărise să-și apere mama

Un copil de 10 ani din comuna Pogonești, județul Vaslui, a fost rănit cu un cuțit de tatăl său, după ce a încercat să-și apere mama, chiar de tatăl său, care devenise violent.

Bărbatul a sărit să o bată pe femeie, iar copilul a intervenit să-și apere mama. În acel moment, el a fost tăiat de tatăl său la palma dreaptă. Degetul mare i-a fost pur și simplu secționat de lama cuțitului, potrivit B1.

Cea care a sunat la 112 a fost sora băiatului, care are 12 ani. 

Copilul a ajuns cu mama sa la spitalul din Bârlad, apoi a fost transferat la Iași, iar sora sa a fost preluată de Protecția Copilului din Vaslui.

Pe numele bărbatului, care are 58 de ani, a fost deschis un dosar penal. În cazul său a fost emis și un ordin de restricție provizoriu.

Vecinii spun că soții sunt mari consumatori de alcool și își neglijează copiii. De altfel, nu e prima dată când frații sunt luați din familie. Anul trecut, ei au fost într-un centru specializat din Bârlad, dar reintegrați apoi în familie și monitorizați. Acum, autoritățile au deschis o nouă anchetă socială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...