Un tata și-a ucis fiica, apoi s-a împușcat și pe el

Tragedie la Marigliano în provincia Napoli, Italia. Ieri, într-un apartament de pe via Masseria Surdo, o stradă laterală a via Vittorio Veneto, au fost găsiți împușcați un bărbat în vârstă de 89 de ani, și fiica acestuia, de 56 de ani.

Fiica suferea de mai mulți ani de Alzheimer. Din cercetările carabinierilor, cel mai probabil tatăl și-a ucis fiica, apoi s-a împușcat și pe el în cap. Femeia era moartă, iar bărbatul avea încă funcții vitale.

Așa că a fost transportat la spital, dar a decedat la câteva ore de la internare. Arma cu care s-au tras gloanțele a fost găsită în casa celor doi, avea amprentele bătrânului pe ea și este un pistol de calibru 6,35.

Se pare că bărbatul, știindu-se în vârstă și neputincios ca să mai aibă pe mai departe grijă de fiica bolnavă, a recurs la acest gest din disperare. Pentru că femeia, deși are 56 de ani, suferind de Alzheimer, nu poate să se descurce singură. A preferat să facă o crimă și apoi să se sinucidă, decât s-o lase pe fiică în voia soartei și având, cel mai probabil, în scurt timp, aceeași soartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole