Un tren de călători s-a ciocnit cu un marfar. Cel puțin 50 de oameni sunt morți, iar 300 sunt răniți

Un tren de călători și unul de marfă s-au ciocnit, vineri dimineață, în orașul indian Bangalore. Autoritățile spun că în urma incidentului, cel puțin 50 de oameni au decedat, iar 300 sunt răniți.

Operațiunile de salvare erau în curs de desfășurare la fața locului și se acordă „toată asistența posibilă” celor afectați, a declarat vineri premierul indian Narendra Modi într-un mesaj pe Twitter.

Coliziunea este un „accident grav”, a declarat reporterilor H K Dwivedi, secretarul șef al Bengalului de Vest. Oficiali ai South Eastern Railway, care nu au dorit să fie numiți, au declarat că se tem că numărul victimelor este unul foarte mare, fără a dezvălui mai multe date însă.

Trenul Coromandel Express, care circulă de la Kolkata la Chennai, a deraiat și a căzut pe linia de tren de lângă, multe persoane fiind încă prinse în capcană, potrivit rapoartelor.

„Nu pot să comentez detaliile în acest moment și nici numărul victimelor. Eram în Delhi și mă grăbesc să ajung la locul accidentului”, a declarat pentru Reuters Archana Joshi, director general al Căilor Ferate din sud-estul țării.

Joshi a precizat că un număr mare de răniți erau transferați la spitale. „Echipele de salvare ale căilor ferate din Kharagpur și din alte stații din apropiere au ajuns deja la fața locului. Ajutorul și salvarea sunt în curs de desfășurare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...