Un turc și-a recuperat borseta cu 2.000 de euro pe care o uitase într-o benzinărie

Un cetățean turc și-a uitat borseta cu acte și 2.000 de euro într-o benzinărie din Lugoj. Forțele de poliție l-au identificat și i-au returnat acestuia banii și actele. 

Un cetăţean turc care şi-a uitat, miercuri, borseta cu 2.000 de euro şi actele personale, într-o benzinărie din municipiul Lugoj, şi-a recuperat bunurile de la poliţiştii locali.

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Lugoj au fost sesizaţi, miercuri după amiază, despre faptul că un cetăţean de origine turcă a pierdut o borsetă ce conţinea actele personale şi suma de 2.000 de euro, în timp ce se afla în tranzit pe raza municipiului Lugoj.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea bunurilor pierdute, acestea fiind găsite în incinta unei staţii de carburant de pe raza municipiului. Bunurile au fost restituite bărbatului în vârstă de 64 de ani, acesta putându-şi continua călătoria”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...