Un ziarist a murit în Qatar, în timp ce transmitea meciul Argentina – Olanda

Celebrul jurnalist Grant Wahl a murit, asearaă, în Qatar, după ce s-a prăbuşit în timp ce transmitea meciul de fotbal dintre Argentina și Olanda de la Cupa Mondială.

Ziaristul american Grant Wahl, care a fost corespondent pentru CBS Sports, avea 49 de ani. Apropiații săi spun că muncea enorm și ar fi murit din cauza epuizării. Fratele acestuia, însă, speculează cum că ar fi fost omorât, pentru că s-a afișat, recent, în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, cu un tricou cu un curcubeu, semnul LGTB.

„Aici, în Statele Unite, pasiunea lui Grant pentru fotbal și angajamentul de a-și ridica profilul în peisajul nostru sportiv au jucat un rol major în a ajuta la stimularea interesului și a respectului pentru jocul nostru frumos. La fel de important, credința lui Grant în puterea jocului de a promova drepturile omului a fost și va rămâne o inspirație pentru toți”, a transmir, într-un comunicat de presă Federația de Fotbal a Statelor Unite ale Americii, citat de The Guardian.

Cum a murit jurnalistul Grant Wahl

Grant Wahl se afla în boxa de presă de la nivelul cel mai de sus al stadionului când s-a prăbușit, făcându-i pe jurnaliștii din jurul său să cheme de urgență asistență medicală. O echipă de medici a sosit și i-a acordat ajutor.

Jurnalistul muncea până la epuizare. În postările sale de pe Instagram, Wahl a scris luni că a vizitat o clinică medicală din Qatar după ce s-a simțit rău. „Corpul meu a cedat în cele din urmă. Trei săptămâni de somn puțin, mult stres și multă muncă pot face asta”, a scris Wahl. „Ceea ce fusese o răceală în ultimele 10 zile s-a transformat în ceva mai grav în noaptea meciului SUA-Olanda și am simțit că pieptul meu se confruntă cu un nou nivel de presiune și disconfort. Nu am avut Covid (mă testez regulat aici), dar am fost astăzi la clinica medicală și mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat un tratament cu antibiotice și niște sirop de tuse puternic și deja mă simt puțin mai bine. Dar totuși: No bueno.”, a postat, luni, jurnalistul Grant Wahl, pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...