Unde anume în România se organizează Revelionul în stradă și cum va fi permis accesul

Autorităţile din Râmnicu Vâlcea au anunțat că de Ziua Națională a României se va da startul sărbătorilor de iarnă prin două concerte şi un foc de artificii în centrul oraşului. Evenimentele pregătite pentru luna viitoare şi grupate sub genericul „Decembrie Magic” urmând să se încheie în noaptea dintre ani cu un Revelion în stradă.

Debutul acestor manifestări va fi făcut de spectacolul „La Mulţi Ani, România” dedicat Zilei Naţionale şi programat în data de 1 Decembrie, cu începere de la ora 18.00. Evenimentul va debuta cu aprinderea iluminatului festiv în spaţiul public central al oraşului, deschiderea oficială a Târgului ‘Decembrie Magic’, iar pe scenă va urca ansamblul ‘Angel Voices’, coordonat de prof. Camelia Clavac, urmat, de la ora 19.00, de un concert de muzică populară şi patriotică susţinut de Adina Roşca (artist, realizator şi prezentator de emisiuni la radio şi televiziune) şi Cătălin Doinaş. Seara va fi încheiată de un foc de artificii programat în jurul orei 20.30„, se arată în comunicatul de presă transmis de municipalitatea râmniceană.

Edilii din Râmnicu Vâlcea au precizat că au pregătit spectacole în centrul municipiului şi pentru ajunul lui Moş Nicolae, când vor fi aprinse şi luminiţele în bradul de Crăciun, dar şi în preajma sărbătorii Naşterii Domnului, în seara de 23 decembrie fiind anunţat un concert de 100 de minute al solistei din Republica Moldova Iuliana Beregoi.

Râmnicenii sunt invitaţi să petreacă, începând cu ora 22,00

În ultima zi a anului, râmnicenii sunt invitaţi să petreacă, începând cu ora 22,00, Revelionul în stradă, alături de ansamblul „Angel Voices”, trupa „Noaptea târziu” şi Dee Jay Cristi. Autorităţile din Râmnic au anunţat că accesul la concertele pregătite pentru trecerea în noul an se va face numai în baza certificatului verde. „În conformitate cu reglementările în vigoare, în faţa scenei din Scuarul Mircea cel Bătrân va fi delimitat un spaţiu destinat publicului în care vor avea acces doar persoanele care prezintă un certificat verde ce atestă vaccinarea cu schema completă anti-SARS-CoV-2 în urmă cu minim 10 zile sau faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi doar în limita a 4 mp pentru fiecare spectator”, se mai arată în comunicatul autorităţilor publice locale din Râmnic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...