Unde este depus trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian și când va fi înmormântat cântărețul

Trupul neînsuflețit al cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian este depus luni, la sediul Ansamblului Folcloric din Craiova.

Aflat în recuperare post-Covid,  artistul a fost răpus de o infecție, la vârsta de de 61 de ani. Marți și miercuri trupul neînsuflețit al artistului va sta în foaierul teatrului din Craiova. Miercuri, pe 10 noiembrie, urmează ca acesta să fie înmormântat în Cimitirul Ungureni din același oraș. Doru Gusman, omul care de mai bine de 15 ani i-a fost impresar și prieten, a spus că nu se știe deocamdată biserica la care va avea loc slujba de înmormântare, însă sunt puse la punct celelalte detalii.

Nepot al legendarei Domnica Trop, Petrică Mîțu Stoian a preluat în repertoriu multe din melodiile acesteia. În ultima perioadă, cântărețul a fost prezent în studiorile mai multor posturi de televiziune, unde se fac înregistrări pentru noaptea de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...