Unde se ascunde Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană

Fostul director al Eximbank, Mircea Ionuț Costea, cumnatul secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost condamnat ieri la închisoare dar este de negăsit în România.

Mircea Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost condamnat ieri la șase ani de închisoare cu executare în dosarul mitei de 20 de milioane de euro pe care compania austriacă Swietelsky a dat-o unor oficiali români şi unor persoane influente, ca să-şi asigure încheierea contractelor și plata facturilor pentru reabilitarea tronsonului de cale ferată Bucureşti-Constanţa. 

Numai că ieri polițiștii care s-au deplasat la domiciliul fostului director Eximbank Mircea Ionuț Costea pentru a-l ridica, în vederea executării condamnării la închisoare, nu l-au găsit la domiciliu. Acesta a fost dat în urmărire generală, poza sa fiind încărcată pe site-ul Poliției Române la capitolulul „persoane urmărite”. Potrivit informațiilor noastre, Ionuț Costea se află de ceva timp în Turcia unde derulează chiar și niște afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...