Unde se mută celebrul Jose Mourinho, după ce a fost dat afară de AS Roma

Publicat: 20 ian. 2024, 21:31, de Victor Scarlat, în SPORT , ? cititori
Unde se mută celebrul Jose Mourinho, după ce a fost dat afară de AS Roma

După ce a fost dat afară de AS Roma, celebrul antrenor portughez Jose Mourinho (60 de ani) este pe punctul să semneze cu  Al-Shabab.

Jose Mourinho și conducerea clubului saudit au ajuns la un acord în doar câteva zile, scrie Marca, care dă ca sigur faotul că antrenorul o va prelua pe Al-Shabab. Mai trebuie doar ca și arabii să rezilieze contractul cu Igor Biscan, croatul aflat pe banca echipei din octombrie 2023.

Agenții lui Jose Mourinho au mai încercat și alte două variante: Barcelona și Napoli, însă lucrurile nu au avansat. Se pare că soluția Al-Shabab, care s-a mișcat și cel mai repede, este și pe placul antrenorului, care va avea serios de muncă cu o echipă cu un rezon cu rezultate sub așteptări. Mai mult, ocupă doar locul 11 în clasamentul primei ligi saudite, în prezent.

Al-Shabab a fost antrenată și de un român în trecut. Este vorba de Marius Șumudică care a fost antrenorul arabilor de două ori, iunie 2018 – iulie 2019 și martie – iunie 2022.

Saudiții l-au convins pe Jose Mourinho și prin faptul că vor aduce mai multe staruri în următoarele perioade de mercato, pentru ca echipa să se poată lupta pentru locurile din fruntea clasamentului. Lotul actual include doi jucători cu performanțe notabile în fotbalul european: Even Banega și Yannick Carrasco.