Unde vor fi difuzate meciurile cu Farul și Sepsi, în play-off-ul din Conference League

Joi, la ora 20:00, echipa Farul va juca, împreună cu formația HJK Helsinki, prima manșă a play-off-ului Conference League. Simultan, Sepsi va întâlni echipa Bodo/Glimt, în cadrul aceluiași eveniment.

Farul va juca acasă cu cei de la HJK Helsinki, iar meciul va putea fi urmărit pe Pro Arena.

La rândul ei, Sepsi îi așteaptă tot pe terenul propriu pe cei de la Bodo/Glimt, partida dintre cele două echipe urmând să fie difuzată pe DigiSport și PrimaSport.

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, tehnicianul celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat că echipa sa va trebui să aibă o performanță perfectă împotriva celor de la Bodo/Glimt pentru a spera la un rezultat pozitiv. El a mai adăugat că o calificare în grupele Conference League ar reprezenta un câștig istoric.

Ce a spus Liviu Ciobotariu:

Un nou examen. Am ajuns în această fază a Conference League. Este clar că ne aşteptăm ca orice adversar să fie puternic. Bodo este o echipă foarte disciplinată tactic, cu o organizare foarte bună defensivă, cu jucători cu experienţă, cu calitate. Ajung foarte uşor la poarta adversă şi înscriu multe goluri.

Va trebui să fim foarte bine organizaţi în defensivă şi va trebui să facem un joc perfect, să facem foarte bine ambele faze, pentru a spera la un rezultat pozitiv pentru meciul de la Bodo. Suntem motivaţi, avem entuziasm, jucăm acasă, am înţeles că stadionul va fi plin, aşa că ne dorim să facem un joc bun, să îi mulţumim pe oamenii care vin la stadion.

Vom face tot ceea ce e posibil ca să obţinem un rezultat pozitiv, care să ne dea speranţe pentru retur. Calificarea în grupe ar fi o performanţă istorică. Suntem foarte motivaţi. Mâine este un examen foarte important pentru noi”.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole