Ungaria anunță o relaxare a măsurilor restrictive

Autoritățile ungare au anunțat o relaxare a măsurilor restrictive începând din luna aprilie, după ce un procent semnificativ din populația țării va fi imunizată împotriva Covid-19.

Ungaria intenționează să înceapă revenirea la normalitate în câteva zile. Conform Euractiv, aceasta ar reprezenta o primă etapă a măsurilor restrictive impuse pe teritoriul țării.

Guvernul de la Budapesta se așteaptă să vaccineze 25% din populația de 10 milioane de locuitori a țării până cel târziu miercuri.

Ungaria, plasată în carantină parțială din noiembrie 2020

Ungaria a înregistrat cel mai mare număr de decese cauzate de COVID-19 pe cap de locuitor din lume timp de mai multe săptămâni, potrivit datelor Universității John Hopkins din SUA.

La începutul acestei săptămâni, Guvernul a anunțat că va reduce carantina pe timp de noapte de la ora 20:00 la 22:00. Măsura va intra în vigoare după ce va fi depășit pragul de 25% din populație vaccinată.

De asemenea, se va permite ca magazinele să rămână deschise până la ora 21:30. Vor exista însă restricționări legat de numărul de clienți care vor putea intra în același timp în magazin.

Hotelurile și restaurantele vor rămâne în continuare închise.

De asemenea, școlile din Ungaria ar urma să fie deschise de la mijlocul lunii aprilie, după ce profesorii vor fi vaccinați anti-Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...