O mare companie va concedia sute de angajați care nu s-au vaccinat anti-COVID

Este vorba despre United Airlines, care va concedia aproape 600 de angajați care nu s-au vaccinat anti-Covid. La începutul lunii august, compania americană ceruse tuturor angajaților săi să se imunizeze.

Dintre cei aproximativ 67.000 de angajaţi ai companiei, mai puţin de 3% au cerut o scutire medicală sau religioasă. Din restul angajaţilor, peste 99% au ales să se vaccineze.

Am solicitat vaccinarea pentru toţi angajaţii United Airlines din Statele Unite dintr-un motiv simplu: să asigurăm siguranţa angajaţilor noştri. Adevărul este că toată lumea este mai în siguranţă atunci când toţi sunt vaccinaţi şi a cere vaccinarea funcţioneze”, au precizat, într-un mesaj public, CEO-ul companiei, Scott Kirby, şi directorul pentru afaceri publice, Brett Hart.

În cazul celor 593 de angajaţi care nu au făcut dovada vaccinării, compania va începe un proces de concediere conform procedurii negociate cu sindicatele.

A fost o decizie incredibil de dificilă, dar prioritatea noastră a fost siguranța echipei noastre”, anunță conducerea companiei.

Scott Kirby anunţase încă din ianuarie că are în vedere să impună vaccinarea tuturor angajaţilor companiei de pe teritoriul SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole