Universitatea Craiova – CFR Cluj (ora 21:00). Care e miza meciului

Publicat: 02 apr. 2023, 18:41, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Universitatea Craiova - CFR Cluj (ora 21:00). Care e miza meciului

Universitatea Craiova și CFR Cluj vor disputa duminică, de la 21:00, derby-ul rundei 2 din play-off-ul Superligii. Partida va fi transmisă în direct la pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Istvan Kovacs va arbitra de la centru derby-ul etapei din play-off-ul Superligii. Arbitrii de margine au fost delegați George Florin Neacșu și Ferencz Tunyogi, în timp ce Marcel Bîrsan va superviza meciul din cabina VAR.

Ce a declarat antrenorul grupării oltene, Eugen Neagoe, înaintea partidei  Universitatea Craiova – CFR Cluj:

„Sunt convins că va fi un meci disputat, aşa cum a fost şi ultima întâlnire cu ei. Se întâlnesc două echipe foarte valoroase, cu jucători la echipe naţionale. 

Sper ca noi să fim echipa care dictează ritmul, care controlează jocul, sper să ne creăm ocazii şi să marcăm goluri, aş fi foarte mulţumit ca meciul să se termine cu acelaşi scor ca în februarie, 2-0.

Sper ca fanii să fie alături de noi, stadionul să fie plin, să ne împingă de la spate şi să ne bucurăm împreună de victorie”

Ce a declarat antrenorul campioanei en-titre, Dan Petrescu, înaintea partidei cu Universitatea Craiova:

„Burcă a venit cu un moral bun, a marcat primul gol, m-am bucurat pentru el. Sper să marcheze și pentru noi. El și Manea au jucat foarte bine. Chiar și Bîrligea și Petrila au făcut un meci bun la tineret. Yeboah a debutat și el în naționala Ghanei.

Ivan e golgeterul echipei din ultimii ani. A fost cel mai bun jucător al lor, e într-o formă foarte bună. E cel mai important, clar! Dar mai sunt vreo 7-8 de mare nivel, în atac. Trebuie să avem grijă la Baiaram, la Markovic, la Koljic, Ișfan, Cîmpanu. Mateiu și Screciu sunt buni, parcă a găsit cea mai bună variantă cu ei”.

În cazul unui eșec, Universitatea Craiova și-ar diminua semnificativ șansele la câștigarea titlului. Înaintea meciului din play-off, CFR Cluj se află pe locul doi în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova se află pe poziția a cincea, cu 28 de puncte.