USR a atacat la Curtea Constituțională hotărârea de revocare a Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului

Reprezentanții Uniunii Salvați România au decis să atace la Curtea Constituțională hotărârea de revocare a Ancăi Dragu din funcția de președinte al Senatului.

Din nou, după ani de luptă împotriva PSD, acum suntem nevoiți să ne apărăm instituțiile democrației române de asaltul hoților și incompetenților. Coaliția hoției PSD-PNL a fost dispusă să treacă peste constituție și legi, totul pentru a-i asigura o sinecură lui Florin Cîțu. Nu putem schimba arhitectura constituțională în funcție de alianțe politice conjuncturale!”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, liderul de grup al senatorilor USR, Radu Mihail.

Marți, Anca Dragu a fost revocată din funcție, locul ei fiind ocupat de Florin Cîțu, în urma votului exprimat de majoritatea senatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...