USR depune trei sesizări la CNA, împotriva România TV și Antena 3

Reprezentanții USR vor formula sesizări la Consiliul Național al Audiovizualului, nemulțumiți de modul cum activitatea partidului sau a membrilor a fost relatată de două televiziuni de știri.

Anunțul a fost făcut luni de Dacian Cioloș, președintele USR.

Am luat câteva decizii, azi, împreună cu colegii din Biroul Național: am decis să depunem câteva sesizări la CNA”, a transmis Cioloș.

Prima vizată este România TV, acuzată că ar fi dus o campanie de dezinformare și manipulare la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Am aflat de la această televiziune că Clotilde Armand ar fi „arestată”, evident, fără nicio dovadă, o știre care s-a dovedit, evident, falsă și nu e prima dată când sunt proferate astfel de afirmații false. Am decis să facem această sesizare la CNA.

Totodată, o altă sesizare la CNA tot vizând România TV care a difuzat o minciună incredibilă prin care afirmă că USR ar fi plătit sute de mii de euro pentru a amplifica scandalul plagiatului premierului Ciucă. Evident că e o minciună, USR, am spus-o de mai multe ori, nu folosește bani și resurse financiare pentru a plăti televiziuni și difuzarea unor minciuni, vom face sesizare la CNA împotriva unei astfel de informații false”, a spus Cioloș.

Cea de=a treia se referă la emisiunea „Exces de putere”, de la Antena 3.

Vineri seara s-a încercat acreditarea ideii că victima, colega noastră, consiliera la Mogoșoaia, ar fi de vină pentru ca i-ar fi provocat pe cei doi bărbați care au atacat-o și verbal, au amenințat-o și apoi a fost foarte clar ce s-a întâmplat din acea înregistrare video”, a explicat Cioloș și cel de-al treilea demers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...