USR-PLUS îl propune pe Dacian Cioloș premier după alegeri: Este mai bun decât Orban

Purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a declarat că Dacian Cioloș este propunerea mai bună decât Ludovic Orban pentru funcția de premier, în eventualitatea în care ambele partide vor ajunge să colaboreze la guvernarea țării.

„USR va intra la guvernare și va intra cu mandat de reformă. Vrem un premier cu mandat de reformă. Nimeni nu are un cec în alb din partea noastră. USR PLUS vrea să dea premierul, să fie foarte clar.

Vrem un parteneriat onest, loial de guvernare. Domnul Orban m-a dezamăgit că a mințit miercuri dimineață, când a spus niște lucruri total neadevărate, știa că sunt neadevărate. Înțeleg bătălia politică, înțeleg meciul de campanie, înțeleg de ce toată lumea atacă.

Vreau să stăm la masă după alegeri, discutăm cu toții.

Dacian Cioloș este, prin protocolul nostru vechi de alianță USR-PLUS, persoana desemnată pentru a prelua acest portfoliu”, a afirmat deputatul USR, la Digi24.

Întrebat dacă Cioloș este mai potrivit decât Ludovic Orban pentru funcția de premier, Moșteanu a răspuns: „Bineînțeles!”.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

 1. De ce sa cred ca USR -Plus este un partid foarte corect ?
  Când cei de la USR-PLUS fac o politica pe placul și pe jocurile murdare ale PSD-lui ?
  „Deputatul USR Ionut Mosteanu a declarat, vineri, ca USR-PLUS intra in alegerile parlamentare cu dorința de a da premierul in viitorul Executiv.”

  Credeți ca ca aceasta dorință este adevărată ?
  „Este o adevărată MINCIUNA”

  Priviți atent la comportamentul și manipularea a d-lui Dominic Fritz.
  „TIMIȘOARA”
  ” Fritz nu exclude o colaborare cu PSD sau ProRomânia”
  Încotro ne îndreptăm domnilor si doamnelor ? Cine ne minte mai frumos? Ce înseamnă corectitudinea si cinstea pentru USR-PLUS?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole