Va deveni Covid-ul o infecție obișnuită? Ce spune medicul Emilian Imbri

„Ce se va întâmpla cu pandemia în viitor?”, reprezintă întrebarea care este la ordinea zilei în România și la nivel mondial.

Medicul Emilian Imbri (foto) a declarat la b1.ro. că  SARS-COV-2 va deveni o infecție obișnuită. Mai mult, spune că vom fi nevoiţi să ne vaccinăm în fiecare an.

În timp, SARS-COV-2, aceste virus va deveni o infecție obișnuită, banala, an de an ne vom vaccina probabil. Nu va mai fi o pandemie, va fi o boală care se alătură șirului de boli, pe care, în funcție de cat suntem de prudenți, o vom face sau nu.

Din ce se prefigurează, imediat după 15 martie și în aprilie vom atinge acel vârf de care ne este teama și dacă nu vom răspunde la ceea ce ni se va cere sa facem și vom avea niște discuții nelalocul loc despre drepturile fiecărei persoane, atunci lucrurile se vor prelungi pana spre toamnă, cum spun specialiștii odată cu vaccinarea a peste 70% din populația țării.

Asta se va întâmplă sigur spre iarnă. Probabil că la anul încă vom avea o vara destul de precaută în comportament zic eu”, a mai explicat medicul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...