Va reuși Johnny Depp să ajungă în România anul acesta?

Trupa The Hollywood Vampires, fondată de Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul Johnny Depp, vor concerta din nou la Bucureşti, de data aceasta fiind programați la finalul lunii august 2021.

Primele 500 de bilete din fiecare categorie au avut preţuri promoţionale şi au putut fi cumpărate începând cu 14 decembrie anul trecut. În total fiind  puse în vânzare 10.000 de bilete.

Întrebarea care se pune este dacă Johnny Deep și ceilalți membri ai trupei vor reuși să susțină acest concert, având în vedere că nu există semne prea clare în ceea ce privește regresul pandemiei. Deși nu se poate ca evenimentele ori concertele să rămână definitiv la stadiul de vis, totuși parcă e prea devreme să ne imaginăm o sală plină, în condițiile date ale prezentului. Chiar dacă evenimentul e programat aproape de toamna acestui an. Vom trăi și vom vedea.   

Un tribut adus grupului cu care Cooper obişnuia să consume alcool

The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat în 2015. A lansat albumul omonim, de coveruri, în luna septembrie a aceluiaşi an, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii ’70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson. Pentru acest disc, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Trupa a concertat la Bucureşti și în urmă cu patru ani, când, membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...