„Vă rog, fie-vă milă de el!”: Ludovic Orban, comentarii despre premierul Ciucă

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, se amuză când vede dificultățile de exprimare ale actualului lider PNL, Nicolae Ciucă.

Orban le solicită celor care se ocupă de comunicarea premierului să nu-l mai chinuie și să-l lase să citească de pe foi.

”Vă rog, fie-vă milă de el! Nu îl mai chinuiți! Lăsați-l să plagieze și când vorbește! Că altfel, nu înțelege nimeni nimic”, scrie Ludovic Orban.
În plus, Orban vorbește și despre Guvern: „Ăștia au luat-o razna complet. Sfidează orice logică economică elementară. Cred că i-a bătut soarele în cap cât au fost în concediu. Cum să reduci prețul la energie electrică și la gazul natural dacă tu supraimpozitezi toate companiile, de pe întreg lanțul?”, comentează Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...