Vaccinul, mărul discordiei în trupa The Offspring

Bateristul Pete Parada a fost dat afară din trupa „punk rock” The Offspring, după ce a refuzat să se vaccineze anti-COVID-19.

Muzicianul a anunțat că a decis să nu se imunizeze din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă, potrivit Protv.ro. Pete Parada, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a fost anunțat să nu se mai prezinte la studio pentru repetiții. „Din moment ce nu sunt în măsură să mă conformez cu ceea ce devine din ce în ce mai clar o cerință în industrie, s-a decis, recent, că e riscant să fiu în preajma cuiva, în studio și în turneu”, a scris Parada pe rețelele de socializare.

“Menționez acest lucru pentru că nu mă veți vedea la viitoarele acțiuni. Vreau să împărtășesc povestea mea, astfel încât oricine altcineva care se confruntă cu agonia și izolarea de a rămâne în urmă să știe că nu e complet singur”, a adăugat acesta, conform Variety.

Nu a scris din furie

Bateristul a precizat că nu a scris din furie față de colegii de trupă, ci dintr-o oarecare supărare cu privire la climatul de „constrângere” creat în jurul vaccinării. „Nu am sentimente negative față de trupa mea”, a scris el. „Fac ceea ce cred ei că este cel mai bine pentru ei, în timp ce eu fac același lucru”, a mai spus bateristul. Muzicianul a menționat că dorește întregii familii Offspring tot ce este mai bun. El a spus că are inima frântă pentru că nu-i va mai vedea pe oamenii cu care obișnuia să plece în turneu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole