Vaccinurile Moderna și Pfizer/BioNTech cu ARN mesager anti-covid verificate pe baza unei decizii judecătorești

Tribunalul din Pesaro, de lângă San Marino, Italia, a dat o hotărâre de verificare a vaccinurilor Moderna și Pfizer/BioNTech cu ARN mesager anti-covid. Instanța a desemnat un expert să facă aceste analize în septembrie.

Asta se întâmplă ca urmare a faptului că s-a primit o reclamație de la un bărbat în vârstă de 50 de ani, care a făcut COVID, și care e împotriva obligației de vaccinare, având, deja, mai multe sancțiuni administrative.

Bărbatul care a făcut reclamația vrea să știe, luat pe scurtătură, dacă vaccinul e periculos pentru oameni. În susținerea plângerii civile prezentate la tribunal, avocatul Nicoletta Morante care se ocupă de caz, a prezentat și opinia unui cercetător în virusologie, care consideră că vaccinurile ARNm nu îndeplinesc funcția de protecție pentru care sunt injectate.

Aceste vaccinuri nu sunt eficiente, se susține în plângere. Potrivit avocatului, verificarea vaccinurilor este „o premieră în Italia și poate în Europa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...