Valeriu Gheorghiță: În peste 97% din comunele din România am demarat activități de vaccinare

Valeriu Gheorghiță a declarat marți că au fost demarate activități de vaccinare în 97% din comunele din România. Cu toate acestea, doar 5,1 milioane de români au fost vaccinați cu cel puțin o doză.

„În momentul de față, în peste 97% din comunele din România am demarat activități de vaccinare, în 64% din acestea fiind finalizate aceste acțiuni de vaccinare. Cu siguranță, toate activitățile vor fi reluate în perioada următoare.

Sunt deja comune unde s-au derulat mai multe activități de vaccinare și au fost vaccinate în rural peste 1.026.000 de persoane cu schema completă. Avem la acest moment 611 centre de vaccinare active cu 871 de fluxuri pe cele 4 tipuri de vaccinuri, 362 din centrele de vaccinare active au programuld e lucru redus”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...