Valul 4 al pandemiei: Doar cinci paturi libere la ATI în Iași. 116 paturi de spital sunt ocupate de pacienți COVID

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a informat că în spitalele suport COVID-19 din judeţ erau ocupate, duminică dimineaţă, 116 paturi, dintre care 18 la ATI, trei fiind la terapia intensivă de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” Iaşi.

Potrivit sursei citate, în momentul de faţă sunt libere doar cinci paturi la ATI, dintre care unul la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf.Parascheva” din Iaşi, două la Spitalul Municipal Paşcani şi alte două la Spitalul „Sf. Spiridon”.

În prezent sunt ocupate opt paturi ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sf.Parascheva” din Iaşi, patru paturi ATI la Spitalul Municipal Paşcani, şi trei paturi ATI la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Pentru persoanele depistate pozitiv cu noul coronavirus, în unităţile sanitare sunt puse la dispoziţie 163 de paturi, dintre care 97 pentru bolnavii confirmaţi pozitiv cu COVID-19 şi 67 în zonele roşii destinate pacienţilor cu alte patologii şi confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Conform datelor DSP Iaşi, în cursul zilei de duminică 356 de persoane se aflau în izolare, iar 249 de persoane în carantină la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...