Vântul a distrus mai multe solarii în Glodeanu Sărat. Oamenii cer ajutorul autorităților. EXCLUSIV

O furtună puternică, despre care fermierii spun că a luat aspect de tornadă, a măturat pur și simplu mai multe solarii din comuna buzoiană Glodeanu Sărat. Este dezastru în județul Buzău, acolo unde vântul puternic a prins aspect de tornadă și a distrus solariile. Mai multe hectare au fost puse la pământ, iar legumicultorii sunt disperați.

După ce că agricultorii din localitatea Glodeanu Sărat au fost afectați de scandalul roșiilor coapte forțat cu substanțe toxice, acum, o altă nenorocire s-a năpustit asupra asupra lor. Vântul puternic și vijeliile din ultimele zile le-au distrus agricultorilor din localitatea Glodeanu Sărat solariile pe o suprafață de câteva hectare.

Agricultorii au speranța că vor primi despăgubiri

Agricultorii fac apel către autorități să îi ajute pentru că în urma unei furtuni solariile au fost luate pe sus și nimic nu a mai rămas în urmă. Totul vine în contextul în care tot mai mulți dintre ei au început deja să se gândească să părăsească țara, din cauză că nu au bani să refacă solariile.

Până la acest moment nu există o statistică exactă privind numărul agricultorilor afectați de vântul puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...