Vântul puternic face ravagii în Capitală: Copaci căzuți pe mașini și pe șosele

Vântul puternic face ravagii în București. Pompierii au intervenit, marți, pentru a îndepărta arborii căzuți peste mașini și peste carosabil.

UPDATE 19.30 Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 61 de solicitări în Municipiul București, astfel: 27 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme, 23 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil, șase degajări elemente de tencuială, patru table desprinse de pe acoperiș și un stâlp.

În județul Ilfov am intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuți pe carosabil

Exemple de străzi unde au acționat echipele ISU: strada C.C. Arion , strada Petru Rareș, strada Logofăt Udriște, parcul Cișmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni, Calea Victoriei, Bd. Dacia, strada Cernișoara , strada Ghidigeni.

Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale si prin rețelele de socializare.

UPDATE 17.30. Ca urmare a manifestărilor meteorologice de pe durata codului galben, ISUBIF a intervenit până la această oră pentru gestionarea a 27 de solicitari, astfel: 16 dintre acestea pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe autoturisme și 11 pentru îndepărtarea copacilor căzuți pe carosabil, transmite ISU.

Locuri din București în care au acționat echipele ISU: strada C.C. Arion , strada Petru Rareș, strada Logofăt Udriste, parcul Cișmigiu, strada Doctor Clunet, strada Vatra Luminoasă, Bd. Metalurgiei, strada Burdujeni.

Totodată, au fost emise mesaje pentru informarea populației prin intermediul panourilor electronice stradale si prin rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...