Vărul baronului Flutur, la un pas de excludere din PNL

De ceva timp, una dintre organizațiile liberale din Moldova este într-un scandal continuu care se va lăsa cu demiteri.

Organizația PNL Botoșani, condusă de către deputatul Costel Șoptică, este un butoi cu pulbere ca urmare a conflictelor interne. Deputatul Costel Șoptică vrea cu orice preț să scape de câțiva dintre membrii importanți care i-ar putea strica cărțile la alegerile din 2024, adică chiar să îi ia șefia organizației.

Primul vizat, și cel mai ”greu”, este Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoșani, între 2004-2008, 2008-2012 și 2016-2020, nimeni altul decât vărul baronului PNL de Suceava, Gheorghe Flutur.

De câteva luni de zile, cei doi sunt la cuțite, fostul primar acuzându-l pe Costel Șoptică că face jocurile PSD numai că să-i fie lui bine și celor câțiva din jurul lui. Ca atare, în curând, Costel Șoptică îl va exclude din PNL pe Cătălin Flutur. De același tratament va avea parte și senatorul Vasile Achiței și fostul deputat Cristian Roman. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...