Vasile Dîncu: „Nu mi-a reproșat nimeni nimic până acum…”

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat că știrile care apar pe surse despre o posibilă schimbare a sa din funcție au „o anumită direcție, o anumită semnificație” ținând cont că este un război și el este ministrul Apărării.

Demnitarul a adăugat că nu-l emoționează aceste știri.

Nu mi-a reprosat nimeni nimic pana acum, nici premierul, nici Presedintele, nici Marcel Ciolacu. Stirile astea care apar pe surse, fara nicio sursa identificabilă, si care se repeta, cand e vorba de ministrul Apararii si in timpul acestui razboi hibrid, au o anumita directie, o anumita semnificatie, pot fi intelese. Incerci sa dai senzatia de nesiguranta, incerci sa dai senzatia ca politica este gresita si ca cineva a gresit in sistemul de aparare sau ca nu functioneaza apararea”, a spus Dîncu la Antena 3.

În momentul în care îți spune partidul care te-a propus că trebuie să lași locul altuia

El a adăugat că nu a avut nicio discutie, dar „evident ca am discutat si cu premierul acest lucru, nimeni nu a pus problema unei remanieri in Guvern, nici despre mine, nici despre altcineva. Nimeni nu este batut in cuie, n-am dat un concurs pentru functia de ministru, in momentul in care iti spune partidul care te-a propus ca trebuie sa lasi locul altuia, asta e un lucru normal”.

„Deocamdata, acesta este un fake news care a functionat destul de bine, dar ii inteleg sensul, este august si sunt putine stiri, sunt stirile de august care merg mai usor. Eu imi fac treaba dar nici nu ma emotioneaza asemenea stiri”, a mai declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...