Vasile Dîncu vrea iar la Palatul Victoria

Senatorul PSD de Cluj, Vasile Dîncu, a pregătit o campanie mediatică destul de agresivă pentru a reveni, după rotativă, în echipa guvernamentală de la Palatul Victoria.

Scenariul lui Vasile Dîncu de a reveni la Palatul Victoria a început odată cu așa zisul scandal al întâlnirii de la un local libanez din Capitală cu fostul adjunct al SRI, Florian Coldea.

Practic, prin această întâlnire, Dîncu a transmis liderilor PSD că are în continuare susținere „cu greutate”, dar, în același timp, că vrea iar să revină în prim planul politicii românești.

Potrivit informațiilor noastre, Vasile Dîncu dorește cu disperare să facă parte din viitorul cabinet după rotativă, fie în postura de vicepremier, dar cel mai mult râvnește la fotoliul de ministrul al Inverstițiilor și Proiectelor Europene, iar dacă nu se poate măcar la Ministerul Culturii.

Deocamdată tandemul Marcel Ciolacu-Paul Stănescu analizează oferta guvernamentală lansată de Vasile Dîncu, dar ultimul cuvânt îl are președintele Klaus Iohannis. Trebuie precizat că Vasile Dîncu a mai fost ministrul Dezvoltării și vicepremier în cabinetul Cioloș și ministru al Apărării în guvernul Ciucă. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...