Vaslui: Băiat de 6 ani, cu arsuri pe faţă şi corp după ce ar fi aruncat o sticlă cu benzină pe foc

Un copil în vârstă de şase ani, din comuna Oşeşti, a fost preluat, duminică seara, de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD, cu arsuri la faţă şi torace după ce a aruncat o sticlă cu benzină pe foc.

„Echipajul ambulanţei TIM a fost solicitat să intervină în localitatea Buda, comuna Oşeşti, pentru salvarea vieţii unui copil în vârstă de şase ani care a suferit arsuri după ce a aruncat un recipient cu benzină în foc. La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un copil care suferise arsuri pe faţă şi pe corp. Copilul a primit primul ajutor şi este transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit salvatorilor care au intervenit la locul producerii incidentului, copilul a suferit arsuri de gradul II. El va fi evaluat medical, urmând să se stabilească dacă se impune transportul la o altă unitate sanitară.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...