Vedete așteptate în România, în 2022

Anul acesta sunt programate tot felul de concerte la noi în țară, iar pe scenele din România vor urca, printre alții, Sting, Maluma sau Armin van Buuren.

Organizatorii marilor festivaluri şi-au anunţat deja o parte dintre artiștii care vor evolua în fața publicului dornic de spectacole, iar multe formații rock sunt pentru prima dată în țara noastră.

Sting va cânta pe 15 martie la Cluj-Napoca. Concertul My Song cuprinde cele mai îndrăgite cântece ale artistului care va urca pe scenă alături de fiul său. În noiembrie, Sting a lansat “The Bridge” , cel de-al 15-lea album de studio. Melodiile conţin influenţe din rock n’ roll, jazz, muzică simfonică sau folk. “Un hit se definește în momentul în care oamenii îl soptesc, atunci când spală geamurile, vopsesc pereții caselor. Când ți se soptește cântecul, atunci devine hit”, spune Sting.

Armin van Buuren va mixa în București

Concertul Pink Martini, reprogramat din cauza pandemiei, va avea loc pe 9 aprilie, la Sala Palatului. Biletele cumpărate pentru concertul amânat rămân valabile pentru show-ul din primăvară. 2022 va aduce pe scenele din România multe trupe rock printre care Iron Maiden, Dream Theater , Kiss sau Evanescence. Și artistul britanic Mike Rosenberg, cunoscut sub numele de scenă Passenger, ajunge pentru prima dată la Bucureşti, pe 1 iulie. Tot în iulie, la Romexpo va concerta trupa britanică Placebo.

Armin van Buuren va mixa în București pe 24 septembrie și organizatorii spun că va fi cel mai mare show al DJ-ului olandez de până acum. Și festivaluri celebre ca Nerversea, Electric Castle ori Summer Well au anunţat deja o parte dintre capetele de afiş. În luna martie, Poiana Brașov va fi animată de un nou festival creat special pentru stațiunea montană: Massif Winter, în timp ce Untold se va desfășura la Cluj între 4 și 7 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole