Vedete care nu aleargă după un partener!

În prezent, multe vedete americane sunt celibatare și nu sunt nerăbdătoare să-și găsească un partener. În cadrul unor interviuri, ele au explicat de ce preferă să fie singure, deși sunt vedete și au numeroși admiratori, scrie Closer.fr.

Vedete care nu aleargă după un partener! Sharon Stone: ”Sunt o floare a deșertului”

În 2020, Sharon Stone declara: ”Am terminat cu întâlnirile. Am avut, e bine!  Constat că oamenii nu sunt sinceri și nu merită să-mi pierd timpul. Îmi place să petrec un timp singură și un timp cu copii și cu prietenii, mai mult decât orice”. În urmă cu zece ani, actrița făcea o frumoasă comparație: ”Viața și iubirea sunt ca oceanul. Uneori, mareea crește și uneori scade. Și uneori este deșertul Mojave (n.r. deșert în SUA)… Unde este mareea în acel moment? Pentru mine? Mojave! Din fericire, îmi place deșertul. Sunt o floare a deșertului”, povestește Sharon Stone.

Jennifer Aniston: ”Cred că mai este timp”

Celibatară, după divorțul de Justin Theroux în 2017, Jennifer Aniston nu este în căutarea iubirii. În podcastul Lunch with Bruce, pe Sirius XM, Jennifer Aniston spunea: ”Nimeni important nu mi-a atras încă atenția, dar cred că mai este timp. Cred că sunt pregătită să împart ceva cu cineva”. Și totuși Jennifer Aniston este în continuare celibatară.

Angelina Jolie: ”Sunt foarte, foarte norocoasă”

În mai 2021, Angelina Jolie mărturisea la E News că este ”singură de mult timp”. După ce a prezentat o listă foarte lungă de cerințe, fosta soție a lui Brad Pitt a precizat că se poate baza pe susținerea copiilor săi. ”Într-adevăr, copiii au grijă de mine. Suntem o echipă grozavă. Deci sunt foarte, foarte norocoasă”, consideră Angelina Jolie.

Charlize Theron: ”Nu mă simt singură”

Celibatară de peste șapte ani, Charlize Theron spunea despre ea, în 2020: Pot să spun cu onestitate că nu mă simt singură. Din momentul în care am avut copiii mei, ei, nu-i  așa, au umplut un gol sau m-au făcut mai puțin interesată de altceva. Dar prioritățile mele cer multă energie: e nevoie de multă muncă pentru a fi părinte”.

Fran Drescher: ”Sunt într-o relație cu mine”

După 21 de ani de căsătorie, Fran Drescher, starul din ”Dădaca”, a divorțat de Peter Marc Jacobson. La începutul anului 2020, ea relata: Cred că a trebuit să muncesc foarte conștiincios pentru a nu fi dependentă, pentru a nu-mi fi teamă de singurătate sau de a face lucruri pe cont propriu (…) A fi, cu adevărat, conectată cu mine a fost o călătorie minunată, deoarece, în prezent, nu mă simt obligată să fiu într-o relație; sunt într-o relație cu mine însămi și asta funcționează perfect.

Teri Hatcher: ”Pare deprimant, dar nu-i așa”

Teri Hatcher, celebra interpretă a Susanei Meyer din serialul Desperate Housewives (Neveste disperate), a divorțat în 2003. Ea povestea în revista People: ”Este o diferență între a te simți singură și a fi singură. Eu sunt celibatară de mult timp, dar nu e singurătate în viața mea. Vreau să elimin stigmatizarea aceasta. Actrița mai adăuga: ”Multe femei care divorțează nu se mai recăsătoresc. Pare deprimant, dar nu-i așa. Multe femei nu doar că supraviețuiesc, ci chiar prosperă. Sunt independente, câștigă bani, sunt sănătoase, călătoresc. Au dreptul să fie mândre de stilul lor de viață chiar dacă nu fac parte dintr-un cuplu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...