Vești proaste! Carantina a fost prelungită pentru şase localităţi din judeţul Constanţa

Pentru șase localități din județul Constanța s-a decis prelungirea carantinei, cu două săptămâni pentru cinci dintre acestea și cu o săptămână pentru o localitate, anunță Prefectura Constanța.

Potrivit sursei citate, Institutul Naţional pentru Sănătate Publică a avizat analizele de risc ale Direcţiei de Sănătate Publică pentru următoarele localităţi: Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian şi Năvodari.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit sâmbătă dimineaţa, a votat propunerea de prelungire a carantinării pentru 14 zile în cinci localităţi, iar pentru oraşul Techirghiol a fost votată prelungirea carantinei pentru şapte zile.

De asemenea, de vineri, de la ora 20.00, în municipiul Constanţa a fost prelungită carantina pentru încă 14 zile. 

În ultimele 24 de ore, în județul Constanța au fost confirmate 387 cazuri noi de coronavirus. Rata de infectare în acest județ a ajuns la 7.15 la mie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...