Vești proaste pentru milioane de români! Această țară prelungește carantina

Guvernul german condus de Angela Merkel și cele 16 landuri au decis luni să prelungească măsurile de izolare până la 31 ianuarie, scopul fiind limitarea răspândirii infecțiilor cu Covid-19.

Conform Bild, citat de Reuters, izolarea actuală este în vigoare de la 16 decembrie. Astfel, școlile sunt închise, precum și majoritatea magazinelor, restaurantelor și barurilor.

Pe de altă parte, bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut luni cu 9.847, la 1.775.513, a anunţat Institutul Robert Koch (RKI).

Bilanţul morţilor din cauza covid-19 a crescut cu 302, la 34.574 de la începutul epidemiei.

1 COMENTARIU

  1. Si care este problema voastra ca roman ? Priveste larg si deschide ochii romane! Suntem pe linia de acasă. Dacă vreți să criticați ceva ici și colo, continuați. În mod justificat, toți o facem.
    „Apropo: Guvernul ajută pe toată lumea să treacă prin această criză, oferind pachete de ajutor de mai multe miliarde de euro companiilor și persoanelor fizice. Este ca și cum doamna Merkel și domnul Scholz sunt părinți de 83 de milioane de locuitori. Deoarece Corona nu este o problemă auto-provocată, toată lumea primește un card „Ieșiți gratuit din pandemie” și un vaccin. De ce naiba este de plâns?” ( Unde te afli romane?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...