Vești surprinzătoare despre Codrin Ștefănescu. Anamaria Prodan spune ce diagnostic i s-a pus în Elveția

Publicat: 25 feb. 2023, 17:44, de Viorela Pitulice, în ESENȚIAL , ? cititori
Vești surprinzătoare despre Codrin Ștefănescu. Anamaria Prodan spune ce diagnostic i s-a pus în Elveția

A trecut aproape o lună de când Codrin Ștefănescu s-a retras brusc din scena politică, din cauza problemelor de sănătate. La acel moment s-a vorbit că ar fi bolnav de cancer și că va merge să-și facă analize în străinătate. Din fericire, veștile sunt destul de bune sau cel puțin așa reiese din ceea ce spune impresara Anamaria Prodan, una dintre cele mai bune prietene ale politicianului.

„Se pare că e mult mai bine. Și-a făcut analize complete, inclusiv în Elveția, la o instituție medicală de prestigiu, și rezultatele pe care le-a primit sunt încurajatoare. Nu ar fi vorba despre niciun cancer! Analizele de până la această oră infirmă diagnosticul de cancer!

Se pare că starea prin care a trecut în ultima lună s-ar fi datorat unei stări extraordinare de stres. Personal, nu mă miră, știind prin câte a trecut în ultima parte a anului trecut, câtor provocări a trebuit să le facă față!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Anamaria Prodan mai spune că, la recomandarea medicilor, Codrin Ștefănescu va continua, însă, să stea departe o vreme de lumea agitată a politicii.

„Din câte știu, i s-a recomandat, și așa va fi, să aibă câteva săptămâni de relaxare. Ca atare, pentru colegul nostru vor urma alte câteva săptămâni de vacanță și abia apoi întoarcerea în țară. Probabil, în a doua jumătate a lunii martie sau cel mai târziu la finele acesteia, va reveni acasă, la cei dragi!”, a mai afirmat Anamaria Prodan.

Codrin Ștefănescu a anunțat, în data de 14 ianuarie, că se retrage „pentru o perioadă” din politică din motive personale și de sănătate. În prezent, el este președintele de onoare al APP, formațiune pe care a înființat-o după plecarea din rândurile PSD.

O zi mai târziu, pe 15 ianuarie, Liviu Marian Pop, preşedintele interimar al APP, a făcut public, printr-un comunicat de presă, faptul că Ştefănescu „este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale”.

Citeste si Codrin Stefănescu, bolnav grav, se retrage din politică. De ce boală suferă