Vestita „aplicație de întâlniri” Tinder, detronată

O aplicație de dating relativ nouă, Clover, înregistrează un rating general al utilizatorilor mult mai mare decât Tinder. Deși cea din urmă continuă să fie cea mai populară aplicație de întâlniri printre tineri, la o scurtă analiză a recenziilor, se observă că inovatoarea Clover are evaluări mult mai mari în cadrul App Store de la Apple.

Spre deosebire de alte aplicații de întâlniri, Clover are mai multe elemente sociale, împrumutate de la platforme populare de socializare precum Instagram, Twitch și Facebook. De la interfața sa elegantă până la abordarea inedită a interacțiunilor cu alți utilizatori, Clover încearcă să îmbine aspecte ale platformelor de socializare și elemente mai tradiționale ale aplicațiilor de întâlniri.

De exemplu, utilizatorii se pot alătura unor discuții de grup și pot juca jocuri. Însă, ce diferențiază Clover de alte aplicații de dating este procesul de configurare. Noua aplicație vrea să știe, cu exactitate, ce tip de relație cauți, care își sunt interesele și cum îți place să îți petreci timpul liber. Toate acestea ajută la completarea profilului și îl fac pe utilizator mult mai ușor de găsit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...

Cum vrea să-și spele imaginea Ana Morodan după scandalul în care...

Ca să-și mai spele din rușinea scandalului de acum aproape o lună, vedeta s-a implicat în promovarea unei campanii umanitare. Ea a postat un mesaj...