Viața bate filmul: O menajeră a fost iubita lui Putin și acum e regină în imobiliare. Fiica lor e activă „pe rețele”

Femeia momentului în ceea ce privește viața privată pusă pe tapet a președintelui Rusiei, Vladimiur Putin, este Alina Kabaeva. Fosta campioană a Rusiei la gimnastică care, după unele zvonuri, este soția lui Putin. Dar „căile” sunt mult mai încurcate…

Alina Kabaeva locuiește în Elveția cu copiii pe care i-a avut cu țarul rus într-o clinică prestigioasă din Lugano. Ea este cea care a ajuns în vizorul sancțiunilor britanice și împotriva căreia a fost lansată o petiție în Elveția pentru a o izgoni din țară. Se pare însă că viața amoroasă a președintelui Putin bate filmul, mai ales în ceea ce privește „povestea” legată de menajeră.

Anturajul afectiv al președintelui rus include diferite alte femei neoficiale. Cum ar fi  Svetlana Krivonogih, o fostă menajeră din Sankt Petersburg care ar fi avut o aventură cu Putin.

Într-o proprietate de lux din Monte Carlo

Femeia este acum regină în domeniul imobiliarelor, membru al consiliului de administrație al Bank Rossia și acționar al resortului de schi Igora, unde s-a mutat Katia – acum în vârstă de peste 40 de ani, cea care este considerată „cea mai disciplinată” fiică a lui Putin, potrivit ANSA.

Da nu despre Katia dorim să vorbim acum, ci despre Elizabeta Vladimirovna Krivonogih, cea care s-a născut din relația pe care fosta menajeră a avut-o cu Putin. Cele două au locuit într-o proprietate de lux din Monte Carlo. Elizaveta, o adolescentă de doar 17 ani, este activă pe rețelele sociale, sub numele de Luiza și nu ezită să facă publici imagini inedite, în care pozează în ținute scumpe, semnate de Gucci, Miu Miu, Tom Ford, Chanel, Dolce & Gabbana.Conform documentelor obținute de site-ul de investigații Proekt, tatăl adolescentei este identificat doar cu numele Vladimirov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...