Viață de pisică: Cum trăiește Choupette, moștenitoarea lui Karl Lagerfeld

Choupette a moștenit acum trei ani 200 de milioane de dolari de la stăpânul său, Karl Lagerfeld. Prin urmare, celebrul designer i-a lăsat pisicii sale o avere consistentă și s-a asigurat că o să aibă un trai decent.

Între timp aceasta a devenit o bloggeriță de top și este foarte activă în mediul online. Choupette trăiște în lux și opulență, patrupedul declarat „sufletul pereche” al regretatului creator de modă locuind într-un aparatament din Paris, cu vedere la Sena.

Francoise Cacote, fosta menajeră a designerului, are grijă de pisica-milionară. De asemenea, femeia se ocupă și de contul personal al „bloggeriței”. Aceasta fiind urmărită de 104.000 de persoane. De Crăciun, pisicuța a „postat” un mesaj emoționant pe Instagram, dedicat lui Karl Lagerfeld. Postarea a adunat peste cinci mii de like-uri. “Crăciun fericit tuturor prietenilor mei, un gând special pentru tăticul meu, de care îmi e tare dor”, scrie sub poza postată în numele moștenitoarei lui Lagerfeld.

Designerul Karl Lagerfeld a murit la vârsta de 85 de ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...