Viața năvalnică a lui Navalnîi: Cine l-a vizitat în locul medicului și de ce îl trezesc gardienii de opt ori pe noapte

Opozantul rus Alexei Navalnîi, care face greva foamei în închisoare, după ce i s-au refuzat îngrijirile medicale, spera să fie vizitat de un medic. În schimb, a venit altcineva…

El a fost vizitat de Maria Butina, condamnată pentru spionaj în SUA, scrie Washington Post. Butina făcea un reportaj pentru Russia Today și a spus că închisoarea în care se află Navalnîi este ”cea mai confortabilă”, potrivit unei postări de pe Twitter a echipei lui Navalnîi.

În loc de un doctor, Butina, o nenorocită propagandistă de la canalul RT, a sosit astăzi însoțită de camere video ”, arată o postare de de pe contul de Twitter al lui Navalny. Ea „striga că aceasta este cea mai bună și cea mai confortabilă închisoare”.

E rău și nu papă tot

Postările pe rețelele de socializare ale Navalnîi sunt făcute în numele său de membrii echipei sale, deoarece acesta nu are acces la Internet.

Navalnîi se află în Colonia penală numărul 2, iar acesta spune că gardienii îl trezesc de opt ori pe noapte și l-au pedepsit pentru mai multe infracțiuni.

Printre altele că s-a trezit cu 10 minute mai devreme, că a purtat un tricou atunci când s-a întâlnit cu avocatul și că a refuzat să facă exercițiile de dimineață. Totul sună de parcă ar fi la școală și ar fi criticat că e rău și nu papă tot. De fapt situația nu e ca la școală, deoarece e grav pedepsit.

Navalnîi ar fi numit-o pe Butina „un parazit și un servitor de hoți”.

Potrivit contului de Twitter al lui Navalnîi, Butina și-a încheiat vizita „intervievând activiști”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...