Viața Tinei Turner iar e de bandă desenată!

Viaţa legendarei Tina Turner este povestită într-o nouă carte de benzi desenate, potrivit Reuters. Biografia publicată de TidalWave detaliază copilăria din Tennessee, succesul muzical, lupta cu fostul soţ Ike Turner şi renaşterea ei.

Cântăreaţa, pe numele real Anna Mae Bullock, şi-a început cariera la vârsta de 18 ani. Turner a împlinit 82 de ani pe 26 noiembrie. Luna trecută, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame pentru a doua oară. Editorul Darren G. Davis a declarat: „Viaţa Tinei Turner a fost văzută în documentare, filme, muzică, pe Broadway, aşa că de ce nu şi în benzi desenate. Noi credem că este important pentru cititori să aibă modele care să-i inspire şi să înveţe despre indivizi extraordinari care au depăşit provocările pentru a face o diferenţă în lume”.

Volumul face parte din seria companiei dedicată „Female Force”, care le-a prezentat în trecut pe cântăreaţa Dolly Parton, pe vice-preşedinta SUA Kamala Harris şi fosta primă-doamnă Michelle Obama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...