Vicepremierul Sorin Grindeanu, interimar la Agricultură

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost desemnat ministru interimar la Ministerul  Agriculturii şi Dezvoltării Rurale printr-un decret semnat, luni, de către preşedintele Klaus Iohannis. 

De asemenea, şeful statului a semnat decretul prin care se ia act de demisia lui Adrian Chesnoiu din funcţia de ministru al Agriculturii.

Propunerea de nominalizare a vicepremierului Sorin Grindeanu ca ministru interimar al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Vineri a fost transmisă, vineri, de premierul Nicolae Ciucă preşedintelui Klaus Iohannis, după ce Adrian Chesnoiu a demisionat.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, joi, Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii  ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru abuz în serviciu. Ulterior, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a anunţat că se retrage din funcţie şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...