Vicepremierul Ucrainei propune acordarea premiului Darwin pentru prostie extremă armatei ruse

Iryna Vereshchuk, vice-prim ministrul Ucrainei, propune ca soldații ruși care au săpat tranșee la Cernobîl, expânându-se astfel la radiații, să fie nominalizați la Premiul Darwin pentru prostie extremă.

„Cred că militarii ruși care au săpat tranșee în pădure, în zona de excludere a centralei nucleare de la Cernobîl, merită să fie nominalizați la premiul Darwin în acest an. Ei au primit în mod voluntar astfel de doze de radiații, ale căror consecințe le vor fi explicate de medici în costume speciale de protecție. Acesta este un exemplu că dușmanul care inspiră teroare are rumeguș în cap”, a scris Iryna Vereshchuk pe pagina sa de Facebook, relatează agenția Ukrainski Novini.

Iniţiate în 1993, Premiile Darwin pentru prostie extremă se referă la acele persoane care se disting prin acţiuni atât de stupide (care uneori le pot fi fatale), încât sunt greu de crezut (dar absolut reale şi verificate)

Criteriile de acordare conţin, pe lângă criteriile obligatorii pentru candidaţi (si, implicit, pentru propunători), şi câteva reguli cinice. De cele mai multe ori, “premiul se acordă postum”, comemorându-se indivizi cărora propria prostie le-a fost fatală, aspecte care demonstrează că selecţia naturală funcţionează.

Inițiatotul, Wendy Northcutt, a înfiinţat un site pe care internauţii pot relata întâmplări relevante pentru prostia umană.

1 COMENTARIU

 1. Încă o lovitură pentru Putin, când un lunetist ucrainean ucide un general rus de la 1,5 km distanță. O persoană din cercul apropiat al președintelui Zelensky a spus că Ucraina are o echipă de informații militare dedicată țintirii clasei de ofițeri ai Rusiei. „Ei caută generali de mare profil, piloți, comandanți de artilerie”

  Asasinarea unor înalți comandanți militari ruși nu este rezultatul unei coincidențe • dificultățile Rusiei în operarea armelor sale electronice avansate • utilizarea de către soldații săi a telefoanelor mobile personale expunându-i inamicului • și sistemul secret rusesc care a căzut în mâinile ucrainenilor – „Kruska-4” din Siria și poate fi de mare valoare pentru informațiile israeliene.

  Cum îl alungi pe Putin? Clauza din constituția rusă care ar putea face să se întâmple.

  Generalii ruși care au căzut în luptă:
  Generalul rus Andrei Suhovetsky, ucis de focul lunetistului.
  Andrei Kolesnikov, comandantul unei divizii ruse, ucis în luptele din Ucraina.
  Comandantul Armatei a 49-a Rusă Combinată, Yaakov Resantsev …

  Analiștii cred că aproximativ 20 de generali conduc operațiunile rusești în Ucraina, ceea ce înseamnă că, dacă toate decesele raportate sunt confirmate, o cincime dintre generalii ruși au fost uciși în acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole