Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, pozitivă la Covid-19

Vicepreședinta SUA, Kamala Harris, a ieșit pozitiv la testul Covid-19, dar nu prezintă simptome, transmite presa internațională.

Kamala Harris nu este considerată contact direct cu președintele Joe Biden, a anunțat purtătoarea de cuvânt.

Vicepreședinta SUA s-a izolat  și își continuă activitatea de la reședința sa, a afirmat Kirsten Allen într-un comunicat.

”Ea nu a fost în contact direct cu Președintele sau Prima Doamnă având vedere  recentele lor programe de călătorie” și ea ”va reveni la Casa Albă când va fi testată negativ”, a precizat purtătoarea de cuvânt.

Mai mulți membri ai administrației Biden, ministrul Justiției, ca și purtătorul de cuvânt al președintelui Jen Psaki sau președinta Camerei reprezentanților, Nancy Pelosi, au avut rezultat pozitiv la testul Covid, în ultimele săptămâni.

Potrivit definiției autorităților sanitare medicale, președintele Biden, în vârstă de 79 de ani, care a făcut al doilea rapel de vaccin anti-Covid la sfârșitul lunii martie, nu este un caz de contact. În schimb, soțul lui Kamala Harris a fost testat pozitiv în luna martie.

În prezent, Statele Unite înregistrează o nouă creștre a numărului de cazuri confirmate zilnic legate de subvarianta BA.2 a Omicron.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...