Vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților cere plata serviciilor medicale pentru nevaccinați

Parlamentarul Emanuel Ungureanu (USR), vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, susține că ar trebui introdusă plata asistenței medicale în cazul persoanelor nevaccinate, care ajung să fie internate cu Covid 19.

Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienţii nevaccinaţi, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi? Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plăteşte! Nu vrei nici testare, nu vrei nici vaccinare, dar vrei să ocupi un loc în spital pentru un pacient cu altă boală foarte gravă şi care nu are de ales cum ai avut tu, îi iei patul, nici nu vrei să plăteşti, dar strigi libertate„, a afirmat Ungureanu la RFI.

Acesta le reamintește celor care susțin că le sunt îngrădite drepturile că, în momentul de față, bolnavii cronic au cel mai mult de suferit.

Cei care se plâng de discriminare şi mă refer la cei nevaccinaţi sau cei care vorbesc despre vaccinare obligatorie ţin să le aduc aminte că la fel de discriminaţi sau mai grav discriminaţi sunt pacienţii cu boli cronice, pentru că în clipa în care o secţie de Terapie Intensivă se umple în proporţie de 70% cu pacienţi nevaccinaţi, cei care au nevoie de spital şi sunt vaccinaţi, dar sunt cu boli cronice brusc se trezesc discriminaţi de nevaccinaţii care refuză un tratament, din motive neînţelese, mă refer la vaccin”, a adăugat Ungureanu.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole