Vicepreședintele Comisiei Europene: Finala Euro 2020 de pe Wembley ar reprezenta un risc sanitar

Organizarea semfinalelor și finalei EURO 2020 pe stadionul Wembley din Marea Britanie ar putea reprezenta un risc în contextul răspândirii variantei Delta a noului coronavirus.

Avertismentul îi aparține chiar vicepreședintelui Comisiei Europene – Margaritis Schinas. Vicepreședintele Comisiei Europene spune că decizia nu-i aparție totuși executivului european dar UEFA trebuie să analizeze foarte bine organizarea fazelor finale din Campionatul European de Fotbal pe stadionul Wembley.

Declarația vine și după ce Mario Draghi, premierul Italiei, şi-a manifestat dorinţa ca finala EURO 2020 să nu aibă loc într-o ţară în care infecţiile sunt pe cale să crească rapid.

Marea Britanie se confruntă acum cu o creștere a cazurilor de COVID – în urma răspândirii variantei DELTA. Guvernul de la Londra anunța săptămâna trecută că peste 60.000 de spectatori vor fi putea fi în tribunele arenei Wembley pentru semifinalele şi finala EURO 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...